Dubai, een stad van weelde en contrasten, betovert zintuigen met een rijkdom aan geuren. De aromatische melange begint met de kruidige allure van de traditionele souks, waar saffraan, kardemom en exotische specerijen de lucht vullen. Langs de kust voert de zilte bries geuren van de Perzische Golf en de verkwikkende geur van citrusvruchten mee.

In de avonduren transformeert de stad met sensuele tonen van geuren uit de chique boetieks van de Dubai Mall en de vorstelijke tuinen van de Miracle Garden, waar bloemen een zoete, bedwelmende geur verspreiden. Het hedendaagse Dubai, met zijn ultramoderne wolkenkrabbers, ademt een futuristische aroma van glas, staal en luxe. Een olfactorisch avontuur dat Dubai’s betoverende dualiteit omarmt.

Imperial Collection onthult de geuren van Dubai in 7 bijzondere parfums. In een elegante en verfijnde fles die de smaak voor zeldzaamheid, originaliteit, luxe van grondstoffen en unieke composities alleen maar luid doet gelden. Deze gedenkwaardige collectie kan de wensen van zowel mannen als vrouwen bevredigen.

Alle parfums hebben een concentratie van minimaal 30% geurstoffen.

Blue Diamond

Blue Diamond opent met een heldere, sprankelende uitbarsting van bergamot en delicate mandarijn bloesem, waarbij de frisheid van de citrusvruchten zich ontvouwt met zoete jasmijn, voordat sensueel mos en droge houtsoorten een weelderig, langdurig spoor benadrukken.

Blue Diamond bevat kostbare assam oud, een zorgvuldig bewaakte bron die alleen groeit in bepaalde delen van India en nauwgezet wordt gewonnen uit agarhout-bomen. Blue Diamond straalt met een luxe, verleidelijk oud terwijl een verleidelijke vanille je omhult met een geraffineerde laatste zwier.

TOP NOTE: Mandarijn uit Spanje, Oranjebloesem, Bergamot

HEART NOTE: Turkse Roos, Egyptische Jasmijn, Patchouli uit Indonesië

BASE NOTE: Indisch sandelhout, droog hout, grijze amber, muskus, zoete vanille

Black Imperial

In deze buitengewone geur wordt het viooltje als nooit tevoren omgewerkt tot iets nieuws. Gecombineerd met bergamot, op de voet gevolgd door de zoetheid van subtiel gepeperde roos. Het hart van deze compositie is een prachtige mix van patchoeli, amber en vanille die een stortvloed aan sensaties biedt, die plotseling overweldigt.

TOP NOTE: Bergamot, Viooltje uit Parma

HEART NOTE: Fluwelen roos

BASE NOET: Patchouli uit Indonesië, Amber, Vanille uit Madagaskar

Oud Imperial

Ontdek de mystieke geur die het kostbare oud uit het hart van het Oosten verheerlijkt. Een betoverend sandelhout, getint met mysterie, gegeven majesteit in deze nieuwe oosterse houtachtige geur.

Een spel van subtiele contrasten tussen noten van amber en oud, met de frisheid van bloemige noten van jasmijn en Bulgaarse roos.

TOP NOTE: Egyptische jasmijn

HEART NOTE: Bulgaarse roos, Heet zandakkoord

BASE NOTE: Agarhout, Sandelhoutextract, Amber, Witte Muskus

Nuit Imperial

Nuit Imperial is een betoverende uitnodiging naar het Oosten, vanaf de topnoten worden we betoverd door de delicaat pittige en zoete geuren van een mandarijnenschil gecombineerd met sinaasappel, chocolade en vanille. Dit alles versterkt door een elegant en licht gastronomisch en fruitig akkoord dat het zijn verslavende werking geeft.

TOP NOTE: Koffieakkoord, Citroenolie uit Italië, Bergamot, Mandarijn uit Spanje

HEART NOTE: Fluwelen roos, patchoeli uit Indonesië, sandelhout uit India, kardemom

BASE NOTE: Chocoladeakkoord, Sinaasappel uit Marokko, Muskus, Amber

Rubis Imperial

Deze verfijnde en frisse geur ontvouwt zich tot het uiterste in een olfactorische compositie met een assertief karakter. Verrijkt met citroen uit Italië, worden de bloemige noten ondersteund door akkoorden van lavendel en warme vanille die dit elixer een elegant en fris spoor geven.

TOP NOTE: Citroen uit Italië, Citrusakkoord, Bergamot, Vanilleakkoord.

HEART NOTE: Lavendel, Indonesische Patchouli

BASE NOTE: Absolute Labdanum, Muskus, Amber

Nil Imperial

Nil Imperial opent met een noot van citroenolie uit Italië, gevolgd door een zacht bloemenhart met noten van Bulgaarse en Turkse rozen en suiker. Het geheel wordt subtiel verzacht met elegantie en verfijning door oosterse vanille en witte muskusnoten, die alle sensualiteit van het parfum naar de basis brengen.

TOP NOTE: Italiaanse citroenolie

HEART NOTE: Suiker, Absoluut van Turkse roos, Bulgaarse roos

BASE NOTE: Intense vanille, suiker, witte muskus

Ilyan

Ilyan is een luxe geur die opent met verfijnde noten van karamel en vanille en evolueert naar een betoverend hart van sandelhout, vergezeld van een bloemige zoetheid. Denk aan de delicatesse van rozenwater en jasmijn voordat een aards akkoord van Madagaskar vanille en amber de geur begint te verankeren. Deze geur is onweerstaanbaar en sensueel op de huid, met een intens en gourmand spoor gecreëerd om elk moment uniek te maken.

TOP NOTE: Intens karamel, grapefruit

HEART NOTE: Bulgaarse roos, jasmijn

BASE NOTE: Absoluut van vanille uit Madagaskar, Indiaas sandelhout, agarhout, witte muskus, amber