Verzenden

Leveringen binnen Nederland en Belgie worden verzonden met PostNL of DPD. Leveringen aan andere landen binnen Europa vinden plaats met DPD. U ontvangt een verzendbevestiging zodra uw bestelling is verwerkt met uw trackingnummer. Wij streven ernaar om bestellingen binnen 24-48 uur te verwerken en uit te leveren.

Levering Nederland
2-3 werkdagen
Verzendkosten €6,95 – gratis verzenden boven €50

Levering Belgie
2-3 werkdagen
Verzendkosten €8,5 – gratis verzenden boven €65

Levering binnen EU
5-7 werkdagen
Verzendkosten €15 – gratis verzenden boven €100

Levering buiten EU
10-12 werkdagen
Neem contact met ons op voor meer informatie over verzendkosten (info@labo-noir.com)

Op dit moment verzenden wij niet naar de UK. Stuur ons een e-mail voor meer informatie.

WAAR IS MIJN BESTELLING?
Als u uw bestelling niet binnen 7 werkdagen na (ma-vr) ontvangst van een leveringsupdate van ons heeft ontvangen, vragen wij u contact op te nemen met onze klantenservice, zodat wij kunnen controleren wat er is gebeurd.

MIST U UW ORDERBEVESTIGING?
Als u uw orderbevestiging niet heeft ontvangen kort nadat u uw bestelling heeft geplaatst, kan dit betekenen dat er iets mis is gegaan met uw aankoop. Log in op Mijn Pagina om de status van uw bestelling te zien. Ga naar “Mijn bestellingen”, zoek de bestelling op en controleer nogmaals of alles in orde lijkt.


Retouren

Producten kunnen binnen een periode van 14 werkdagen na levering – mits ongeopend en in onbeschadigde, originele staat – geretourneerd worden. Retourneren is mogelijk nadat u ons binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling, uitsluitend per e-mail, heeft laten weten dat u één of meer artikelen uit uw bestelling gaat retourneren. Pakketten in plastic verzegeling dienen eveneens in dezelfde verzegelde verpakking geretourneerd te worden.

De koper dient het artikel dezelfde dag na ontvangst te controleren. In geval van onjuistheid dient dit dezelfde dag van ontvangst te worden geclaimd.

Voor afgeprijsde artikelen geldt eveneens een bedenktijd van 14 werkdagen. Hier geldt echter dat de terugbetaling plaats vindt in de vorm van een tegoedbon die in te wisselen is in de winkel. 

Verschillende soorten goederen kunnen niet worden geretourneerd. Denk hierbij aan producten die intieme of hygiënische goederen zijn, gifcards en workshops.

Om uw retourzending te voltooien, hebben we een ontvangstbewijs of een bewijs van aankoop nodig.

VOLGENDE STAPPEN
Nadat u contact met ons heeft opgenomen ontvangt u een verzendlabel. Het product moet binnen enkele dagen geretourneerd worden. Zodra de retourzending is ontvangen ontvangt u van ons een email. Indien uw pakket door ons in goede staat is ontvangen, zal het aankoopbedrag binnen 7 werkdagen aan u worden teruggestort. De terugstorting vindt plaats in de vorm waar de betaling mee gedaan is. Producten gekocht met een giftcard/cadeaubon zullen worden geretourneerd in de vorm van een nieuwe giftcard/cadeaubon. LET OP: Sale artikelen worden geretourneerd in de vorm van een giftcard/cadeaubon die te besteden is in onze winkel (op dit moment kunnen cadeaubonnen nog niet verwerkt worden in onze website).

KOSTEN VOOR RETOURNEREN
Zodra u een bestelling doet verplicht u zich tot een koop. Zodra u zelf iets wilt retourneren of aan de deur weigert of zelf de retourkosten betaalt. Wij willen dat mensen bewuster omgaan met gewoon online bestellen en gemakkelijk retourneren. Voor het retourneren van uw bestelling betaalt u de retourkosten. Ook brengen wij verwerkingskosten van € 3,99 in rekening. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op uw retourbetaling.

LABO-NOIR behoudt zich het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren of om slechts een gedeelte van het reeds betaalde bedrag te crediteren, indien het artikel niet in originele staat wordt terugontvangen. In een dergelijk geval zal LABO-NOIR altijd contact opnemen met de klant.

ONTBREKENDE PRODUCTEN
Indien er gebreken zijn, verzoeken wij u dit nog dezelfde dag per e-mail aan ons te melden. Deze regel geldt ook voor producten die u niet heeft ontvangen. Houdt u er rekening mee dat wij camera’s boven onze inpaktafels hebben hangen. Elk pakket wordt gefilmd, zodat wij kunnen bewijzen wat wij hebben ingepakt. Dit is om fraude en onduidelijkheid te voorkomen. Ook wordt elke bestelling digitaal gewogen voordat deze wordt verzonden.

Dit bewijs moet u vervolgens aanleveren, zodat wij een onderzoek kunnen starten. Dit onderzoek bij de vervoerder duurt gemiddeld 14-30 dagen. Hiervoor dient u te zorgen voor:
1: Een duidelijke foto van de afleveringsdoos.
2: Een duidelijke foto van de binnenkant van de doos inclusief verpakkingsmateriaal
3: Een duidelijke foto van de producten in de doos.
Als u dit niet kunt doen of niet doet op dezelfde dag van ontvangst dan kunnen wij uw claim niet in behandeling nemen.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op via info@labo-noir.com voor vragen met betrekking tot verzenden, terugbetalingen en retourzendingen.