Over ons

Wij zijn vader en dochter (Robert en Stephanie Helmer) met een ongekende passie voor parfums en andere mooie producten die met liefde worden gemaakt. Met deze ‘over ons’ willen het online winkelen iets persoonlijker maken. Omdat het gek voelt om over jezelf te schrijven hebben we aan vrienden en familie gevraagd hoe zij ons zien.

Over ons

“Robert is geen onbekende op het terrein van bijzondere parfums. Al jaren is hij een bevlogen importeur en distributeur van verschillende kleinere parfumhuizen uit Italië, Spanje, Frankrijk, maar ook in New York zetelt een authentiek parfumhuis.

Toen de kans zich voordeed om de showroom in Amsterdam te verplaatsen greep hij deze kans; een zichtlocatie in Bussum tussen de andere zelfstandige ondernemers. De geschikte locatie om alle mooie merken aan meer mensen te laten zien. Dat niet alleen, want het moet als een feestje voelen om binnen te stappen.

Stephanie, die op dat moment aan het heroriënteren is op haar carrière, besluit om in te stappen in dit avontuur. Inmiddels weet ze dat haar kracht zit in het goed adviseren van de klant. Het juiste parfum kiezen bij de desbetreffende persoon, zonder zich te laten leiden door haar eigen voorkeuren. Daarnaast denkt ze met retail-ervaring mee over het winkelconcept.”

Aan deze mooie woorden kunnen wijzelf niet tippen.

Onze kracht

Wij geloven in de kracht van passie. Hier selecteren wij dan ook onze merken op. Merken die werken vanuit passie maken gebruik van hoogwaardige kwaliteit ingrediënten. Of het nu gaan om de ingrediënten voor een parfum, de beste druif voor een champagne of het mooiste leer voor luxe spellen. Veelal zijn dit merken die nog steeds familiebedrijven zijn en waar je ziet dat de passie en het respect over wordt gedragen op de volgende generatie.

  • Merken die je niet bij grote retailers ziet
  • Merken die werken met de beste ingrediënten
  • Merken die je wilt ontdekken

Wij zien onze winkel daarom als een ontdekkings-Lab. Een laboratorium waar de zintuigen worden geprikkeld. Waar de parfumhuizen, werkend met natuurlijke geurstoffen, de neus weten te intrigeren. Waar de champagnes de tong strelend en waar de luxe bordspelen de vingers doen verleiden. Daarnaast werken we met (jonge, opkomende) kunstenaars die bij ons hun kunst exposeren. Op die manier ontdek je steeds iets nieuws.

Met onze parfum/champagne bar willen wij een tweede huiskamer creëren. Een plek waar je vrijdagmiddag na je werk kan neerstrijken en kan bijkomen. Maar ook waar je onder het genot van een bubbeltje de laatste expositie kan bewonderen.

We hopen je graag een keer in de winkel te ontvangen, om je zo mee te nemen in al onze mooie merken.

Luxe Groet,

Robert & Stephanie

Winkel

Winkel Bussum

LABO-NOIR
Huizerweg 47A

Openingstijden:

Maandag: op afspraak
Dinsdag: op afspraak
Woensdag: op afspraak

Donderdag: 10:00 – 17:30

Vrijdag: 10:00 – 17:30

Zaterdag: 10:00 – 17:30