ALTIJD AL MEER WILLEN WETEN OVER PARFUM?

Tijdens een interactieve workshop laten we je kennismaken met ingrediënten die gebruikt worden in de parfum industrie. Ondertussen nemen we jullie mee in de wereld van parfum. Wat is de geschiedenis van parfum? Hoe is parfum opgebouwd? En wat is het verschil tussen natuurlijke geurstoffen en synthetische geurstoffen?

Oftewel een middag bomvol informatie.

Duur: +- 1,5 uur (+ na afloop tijd om verschillende parfums te ruiken)
Kosten: €39.-, incl. goodiebag en cadeaubon t.w.v. €20.- bij besteding van een parfum.

Datum:
Woensdag 10 april 2024 aanvang 19:30 – I.s.m. Volksuniversiteit Het Gooi (VOL)

Zondag 12 mei 2024 aanvang 14:00 [Moederdag] – I.s.m. Volksuniversiteit Het Gooi

Aanmeldingen lopen via de Volksuniversiteit. Klik hier om aan te melden.

We zijn momenteel aan het kijken voor nieuwe data. Stuur ons een mail bij interesse.

Mail hier voor meer informatie (info@labo-noir.com)

BEDRIJFSUITJE DIE DE ZINTUIGEN PRIKKELT

Op zoek naar een bedrijfsuitje waar kennis en gezelligheid wordt gecombineerd? Tijdens de geurworkshop kom je er achter hoe goed jouw neus en die van je collega’s is. Weten jullie aan het eind van de workshop ingrediënten in parfums te herkennen?

Is proeven hetzelfde als zien en voelen? Of ervaar je ingrediënten anders als je blind proeft? Tijdens de workshop leer je ingrediënten op verschillende manieren (her)kennen. Op een speelse manier en aan de hand van verschillende opdrachten kom je er achter.

Tijdens de opdrachten vertellen we jullie meer over parfums. Hoe worden parfums gemaakt? Wat is het verschil een eau de toilet en een eau de parfum? En wat bepaald de prijs van een parfum? Maar ook nemen we jullie mee terug naar de tijd van Cleopatra. Zij had al vroeg door dat je veel kan bereiken door geuren in te zetten. Zo zijn er geuren die zorgen voor ontspanning, geuren die stimuleren en geuren om andere te overtuigen. Want wat zegt een geur over jou? We nemen jullie dus letterlijk mee in de wereld van geuren!

Deze middag draait dus om kennis en gezelligheid. Dit alles zal plaats vinden onder het genot van een hapje en een drankje. Aan het eind van middag gaat iedereen met een mooie goodie bag (en eventueel een nieuwe geur) naar huis.

Duur: +- 1,5 uur

Groepsgrote: vanaf 6 tot 12 personen


Kosten: vanaf €39.-* (incl. goodiebag met waardebon two €20.-)


* kosten zijn afhankelijk van groepsgrote en eventuele uitbreidingsmogelijkheden.

Er zijn verschillende mogelijkheden om de middag in te delen. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op en we kijken samen naar de wensen en mogelijkheden.

info@labo-noir.com