Large assortment in exclusive perfumes & luxury lifestyle - Free shipping >€100.-

TOP MENU

Events & Workshops

EXPO · Samantha Schulz [Vivid Vibrations]

Expositie | 12-03-2021 t/m 30-04-2022 Maak kennis met de Britse kunstenares Samantha Schulz. In 1989 studeerde zij af aan Bradford College voor Art & Design. In datzelfde jaar werd ze ook genomineerd voor The Graduate Artist of the Year Award. In de jaren daarna doet ze veel inspiratie op in verschillende landen en vindt ze haar weg met […]...

EXPO · Bodine Ester Abramov [Muse Nostalgia]

Expositie | 12-11-2021 t/m 31-12-2021 [verlopen] Maak kennis met multi talent; Bodine Ester Abramov. Naast haar werkzaamheden als tattoo artiest weet ze precisie en technisch inzicht in haar realistische werk tot recht brengt, maar is zij ook iemand die je kan meenemen in haar abstracte werk. Als dochter van hedendaagse beeldhouwer Boris Abramov werd Bodine […]...

EXPO · Tom Kiewra [Avventura Urbano]

Expositie | 10-09-2021 t/m 30-10-2021 [verlopen] Maak kennis met opkomend talent; Tom Kiewra. Hij weet het rauwe van de stad op een eleganten en eigentijdse manier naar de woonkamer te brengen. Waarbij je gefascineerd wordt door de letterkunst en blijft kijken door het pigment gebruikt, dat danst in de zon. Van jongs af aan wordt […]...

Workshops

ALTIJD AL MEER WILLEN WETEN OVER PARFUM?

Tijdens een interactieve workshop laten we je kennismaken met ingrediënten die gebruikt worden in de parfum industrie. Ondertussen nemen we jullie mee in de wereld van parfum. Wat is de geschiedenis van parfum? Hoe is parfum opgebouwd? En wat is het verschil tussen natuurlijke geurstoffen en synthetische geurstoffen?

Oftewel een middag bomvol informatie.

Duur: +- 1,5 uur (+ na afloop tijd om verschillende parfums te ruiken)
Kosten: €39,95, incl. goodiebag en cadeaubon t.w.v. €20.- bij besteding van een parfum.

Datum:
Zondag 27 Maart [vol geboekt] Zondag 15 Mei Aanmelden
Zondag 26 Juni · Men’s Edition Aanmelden

Bedrijfsuitje

BEDRIJFSUITJE DIE DE ZINTUIGEN PRIKKELT

Op zoek naar een bedrijfsuitje waar kennis en gezelligheid wordt gecombineerd? Tijdens de geurworkshop kom je er achter hoe goed jouw neus en die van je collega’s is. Weten jullie aan het eind van de workshop ingrediënten in parfums te herkennen?

Is proeven hetzelfde als zien en voelen? Of ervaar je ingrediënten anders als je blind proeft? Tijdens de workshop leer je ingrediënten op verschillende manieren (her)kennen. Op een speelse manier en aan de hand van verschillende opdrachten kom je er achter.

Tijdens de opdrachten vertellen we jullie meer over parfums. Hoe worden parfums gemaakt? Wat is het verschil een eau de toilet en een eau de parfum? En wat bepaald de prijs van een parfum? Maar ook nemen we jullie mee terug naar de tijd van Cleopatra. Zij had al vroeg door dat je veel kan bereiken door geuren in te zetten. Zo zijn er geuren die zorgen voor ontspanning, geuren die stimuleren en geuren om andere te overtuigen. Want wat zegt een geur over jou? We nemen jullie dus letterlijk mee in de wereld van geuren!

 

Deze middag draait dus om kennis en gezelligheid. Dit alles zal plaats vinden onder het genot van een hapje en een drankje. Aan het eind van middag gaat iedereen met een mooie goodie bag (en eventueel een nieuwe geur) naar huis.

Duur: +- 1,5 uur
Groepsgrote: vanaf 6 tot 12 personen
Kosten: vanaf €39.-* (incl. goodiebag met waardebon two €20.-)
* kosten zijn afhankelijk van groepsgrote en eventuele uitbreidingsmogelijkheden.

 

Er zijn verschillende mogelijkheden om de middag in te delen. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op en we kijken samen naar de wensen en mogelijkheden.

info@labo-noir.com

btt
X