Heeft Cupido bij jou raak geschoten? Binnenkort is het weer Valentijns dag, de meest liefdevolle dag van het jaar!
Het moment om jouw valentijn te laten weten waarom hij of zij de aller liefste is!

Heeft jouw partner afgelopen periode alle ballen hoog gehouden? Dan is het wel tijd om haar of hem even extra in de watten te leggen. Maar omdat de liefde altijd samen is hebben wij de mooiste cadeaus uitgekozen waar jullie allebei blij van worden en waar jullie samen van kunnen genieten.

Uiteraard is hieronder maar een kleine selectie van al het moois dat wij jou kunnen bieden. We kijken graag met je mee voor het perfecte cadeau!

REPUBLIC OF FRAGRANCES – GEURKAARS CEDO AMOR

Een heerlijke poedergeur die zorgt dat de romantiek de kamer binnen stroomt. Gemaakt van 100% bio soja wax en essentiële oliën. Daarnaast hebben de kaarsen van Republic of Frangrances het gepatenteerde clean burn technologie, wat zorgt voor een schone verbranding van de geurkaars (en dus geen roet). 

220 gr. €29.-

TIZIANA TERENZI – LUXURY BOX

Tiziana Terenzi doet ieders hart sneller kloppen. Zo ook deze luxury box met een travel size parfum. Op die manier heb je je geliefde altijd bij je.
incl. refill. 

Verkrijgbaar in verschillende geuren (zowel dames als heren)

vanaf €125.-

NOBILE 1942 – LOVE SET

Wat is er nou romantischer dan het uitzoeken van een parfum?!.. Wij weten wel iets! Namelijk samen uitzoeken van een nieuw parfum. In de Love Set van NOBILE 1942 passen twee parfums. Bijvoorbeeld een vóór hem en één voor haar. 

De geuren zijn naar keuze.
Alleen verkrijgbaar in onze winkel of stuur ons een mailtje. 

LABO-NOIR ♥ LOVE BOX

We weten allemaal dat liefde niet vanzelf gaat en dat je voor je relatie moet blijven werken. Deze love box zorgt dan ook voor verbinding! Een box die voor jullie samen is! Een box om heerlijk samen te ontdekken. 

Gevuld met veel mooie producten, waaronder het erotische kookboek Let’s Missbehave, een fles Bernard-Massard on ice, de Valentijns geurkaars van Republic of Fragrances en nog veel meer..

€99.-

reserveer vóór 10 februari – op halen op zaterdag 12 of maandag 14 februari.