Expositie | 12-11-2021 t/m 31-12-2021 [verlopen]

Maak kennis met multi talent; Bodine Ester Abramov. Naast haar werkzaamheden als tattoo artiest weet ze precisie en technisch inzicht in haar realistische werk tot recht brengt, maar is zij ook iemand die je kan meenemen in haar abstracte werk.

Als dochter van hedendaagse beeldhouwer Boris Abramov werd Bodine van jongs af aan meegenomen in de kunstwereld en ontwikkelde al snel een liefde voor beeldende kunst, met name voor tekenen en schilderen.  Dat Bodine afgelopen jaren niet stil heeft gezeten is duidelijk te zien. Zo kent de jongere generatie haar wellicht van het tv-programma ‘Inkedmasters Lage Landen’. Waar zij in 2018 aan meedeed en vierde is geworden. En is zij begin volgend jaar te zien in een talenten jacht gericht op de schilderkunst.

Dat zij precisie en technisch inzicht heeft is duidelijk te zien. Of ze nu een tatoeage zet of een realistisch portret schildert, waarbij geen haartje en rimpeltje wordt vergeten. Het kan ook zomaar zijn dat ze je laat verrassen met haar abstracte werk, waarbij ze haar intuïtie en emotie volgt. Het contract tussen haar stijlen is een bewuste keuze. Het leven is tenslotte ook geen rechte lijn. 

Tijdens de expositie ‘Muse Nostalgia’ maak je kennis met beide kanten. 

Helaas is Bodine haar expositie afgelopen.
Benieuwd naar recente werk? Volg Bodine dan op Instagram.